SKALA DESIGN

SKALA DESIGN

Norske modeller i 1:87

Vi har fått ny NETTBUTIKK

Våre manualer finner du her
FACEBOOK trykk her

God Helg

NyheterPosted by svein 06 Feb, 2015 08:53:53

Med tanke på at det snart er helg, lurer vi på: Hva skulle dere ønske at Skala Design komme med for salg?

Nå snakker vi om byggesett av for eksempel vogner og lokomotiver og ferdigmodeller av mindre ting. Dekaler, byggninger, langslinja materiell etc.

Ferdigmodeller av lokomotiver og til dels vogner er nok noe som ikke er aktuelt, det tar for mye ressurser fra vår side.

Vi kan opplyse at det jobbes for fullt med å få ferdig smalsporvognene og det er dette som står i fokus nå. Men det kommer en tid etter dette også J

God helg
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jan Inge Sætran 21 Aug, 2015 19:06:17

Jeg har et par ønsker/forslag til et Mj-anlegg i Ho1:87 størrelse: Forskjellige jernbaneskilt som er langs jernbanesporet. Sluttsignal som man kan ha på godsvogner, ikke lys,men sånne som brukes på dagen.

Posted by Magne H. Lundgaard 17 Feb, 2015 20:38:44

Ferdigmodell av Felleskjøpets kraftfôrcontainere som ble brukt på Nordlandsbanen. NSBs tankcontainere til drivstoff er også et ønske.

Posted by orgeir@online.no 13 Feb, 2015 12:11:55

Vognvekt - slik finnes fortsatt på Eina. Har brukbare bilder, men ikke nøyaktige mål mål.

Ellers er utvidet sortiment av planovergangssignaler et god ide.

Portalkran og evt kran fra Sørumsand er også bra.

mvh

Odd Geiran


Posted by Jan Viggo Holm 11 Feb, 2015 18:06:52

Hei Svein. Jeg skulle gjerne sett byggesett av en av de gamle, enkle trebruene som finnes. Bl.annet står det en rett før Spikkestad. Tregrindene som fantes for private overganger vil også være velkomne. Ellers er jeg med på Thomas M's ønsker om planoverganger med tilbehør og portalkran.

Posted by Knut E. Kittelsen 08 Feb, 2015 10:23:28

Fortsett med smalsporsatsningen! 1. Boggipersonvogner 2. Et mogul tenderlok (f.eks. XXIII) 3. Motorvogn (f.eks. Cmb type 1) 4. Omsporede normalsporvogner

Posted by Thomas Markovic 06 Feb, 2015 12:33:45

Hei Svein. Nytt opplag av ombyggingsettet til CD66 kunne jeg ønsket meg iallefall. En norsk planovergang, tror jeg også ville vært populært. Her finnes det flere muligheter, feks helbom/halvbom med veisignaler, evt kun veisignaler uten bommer, stolpe med lys (for små private overganger), stolpe med varselbjelle (ofte brukt på skiftespor) osv. Sporsperre med signal og evt fungerende med undermontert motor ville vært et must. Nettstasjoner er noe jeg lenge har tenkt på, de står overalt i samfunnet. De nyere er gjerne små trehus, gamlere varianter er ofte større og i mur. Modell/byggesett av den tradisjonelle portalkrana som fantes på stasjonene tidligere, tror jeg også ville vært populært. Håper du fikk noen ideer ut fra dette.